Er det gratis parkering på Gardermoen – OSL?

gratis-parkering-gardermoen

Ja, du kan alltids lete etter gateparkering, men da er det alt for langt å gå til avgangshallen. Men tar du taxi er det penger å spare.

Når du kommer til Gardermoen står det mellom kortidsparkering og langtidsparkering, og Europark har begge plassene som er nærmest. Billigere er riktignok både DALEN Parkering og Gardermoen Parkering. Du må kun vente på gratis shuttel-buss, mens det på de nærmeste er gangavstand.  Les mer om priser hos VG.

Et par hoteller på Gardermoen har riktignok kommet med tilbud om gratis parkering. Dette passer for deg som kanskje har kjørt langt fra eks. vestlandet eller sørlandet, og trenger 1 natts hvile før et møte i Stockholm dagen etter. Best Western hotellet gir gjestene gratis parkering (og billig parkering etter overnatting), det samme gjør Thon Hotels som har Park and Stay med 1 ukes gratis parkering.

Er du en skikkelig gjerrigknark og har sterk rygg og sterke armer så finnes det gater du kan parkere gratis, men sjekk skilter og evt. snørydding og veiarbeidsplaner i området. La heller ikke verdisaker ligge igjen i bilen. Sjekk Google Maps eller GuleSider kart for gatenettet rundt Oslo Lufthavn.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *