Oppgrader installasjonssystemet ditt

OptiLine 120C

OptiLine 120C (OL120C) er navnet på en helt ny kanalserie fra Schneider Electric. Kanalen er, som navnet antyder, en del av OptiLine-sortimentet. Dette betyr at kanalen er bygget for å fungere med hurtigkoblinger og klikkmontering. OL120C er med andre ord en kanal som gjør installasjonsprosessen svært tidseffektiv.

Den nye kanalen har en rektangulær profil. Dette gjør at den kan benyttes som matekanal i hjørner og at den kan gjæres (skråskjæres) for å tilpasses og ledes forbi alle små og store hindringer uten bruk av ytter- og innerhjørner.

OptiLine 50

OptiLine 50

OL120C og OL50 er en perfekt match
Kanalprofilen er 120 mm høy og 65 mm dyp. Disse målene er ikke tilfeldig valgt. I OptiLine 50-sortimentet (avrundet profil med innlegg av datakabler i eget rom ovenfra) er det kanalen med 120 mm høyde og 63 mm dybde som er mestselgende. OL120C er en perfekt hjelpekanal for denne avrundede søsterkanalen. Dersom OL120C benyttes som vertikal matekanal i et hjørne, kan man bygge horisontalt med avrundet OL50 profil uten å benytte andre produkter som overgang. Dybdeforskjellen på 2 mm gjør at de to kanalene passer perfekt sammen fordi OL120C er litt avrundet i kantene. Fargen er selvfølgelig den samme, RAL9010, som også benyttes på OptLine Mini (minikanaler med avrundet form). Se mer informasjon om OptiLine 120C her.

Funksjonelt og tidsbesparende
- OptiLine-systemet vinner anerkjennelse hos flere og flere installatører og sluttbrukere, forteller produktsjef Hans Fredrik Rønning hos Schneider Electric. – Installatører som har lært seg å utnytte systemets fordeler, gjerne OptiLinesystemet igjen, fordi de ser at tidsbesparelsene er store. Sluttbrukerne synes først og fremst at systemet er funksjonelt, men det kan også bygges om på enkel måte hvis man ønsker å ommøblere eller tilpasse rominndelingen til andre leietagere, sier Rønning.

Kanalen lanseres sammen med et enkelt utvalg av tilbehørsprodukter som innerhjørne, ytterhjørne, L-stykke, T-stykke og endekdeksel slik at man kan bygge en helhetlig installasjon, med OL120C som komplett og selvstendig installasjonssystem. Kanalen kan leveres i tre ulike materialer: PV og halogenfri plast i lengder på 2,5 meter. I tillegg lanseres også en stålutgave som leveres i lengder på 3 meter.

Et installasjonssystem for kontorbygninger
OptiLine er et installasjonssystem for kontorbygninger med et gjennomgående design som gjør at kanaler, uttaksstaver, uttaksposter, gulvbokser og møbelbokser fremstår med gjennomtenkt og helhetlig design. Installasjonssystemet benyttes med hurtigkoblinger fra alle kjente leverandører og er svært tidseffektivt i installasjonsprosessen.

Fordi den passer perfekt til kontorbygninger er kundegruppen stor. Dersom ditt kontor trenger en oppgradering av din elektriske kanal anbefaler vi å ta en titt på OptiLineserien.

Tagged with:     , ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *