5 tips når du skal velge riktig rørlegger

rørlegger

Før du velger en profesjonell rørlegger må du vurdere fem ting. Denne nyttige artikkelen vil lede deg i riktig retning når de vurderer de riktige rørleggerkjede. Ved slutten av artikkelen vil du lære hvordan du kan være sikker på at din rørlegger er lisensiert og forsikret, gir deg god pris samtidig som det gir verdi, har massevis av erfaring, svarer på dine behov raskt, og gir enten gratis tjeneste eller et rimelig estimat.

1) Er din rørlegger lisensiert og forsikret?

Mange rørleggere i Oslo er verken lisensiert eller forsikret. Noen ganger kan en rørlegger ha plukket opp ferdigheter uten utdannelse og begynner å jobbe uten å tenke på lisensiering. Du som forbruker må være klar over disse rørleggere.

Forsikring er også en svært viktig faktor når du velger profesjonell VVS-service. Forbrukerne må beskyttes i tilfelle ulykker. Hvis noe seriøst går galt så vil rørleggerens forsikringsselskap kompensere for skader forårsaket som følge av en ulykke eller et uhell. På den annen side, hvis rørleggeren ikke har skikkelig forsikring og noe alvorlig skjer kan du som forbrukeren selv være ansvarlig for skadene. Det er mange måter å finne ut om rørleggeren du velger er lisensiert og forsikret. Du kan spørre om å se rørleggerens lisens. En annen måte er å verifisere en lisens ved å sjekke med det statlige lisensieringskontoret.

2) Har du fått en god pris?

Prisen er ofte et sensitivt tema. De aller fleste ser etter den rimeligste prisen på varen de ser etter. Det gjelder om det er snakk om ny bil, tv, nettbrett, mobil og ja, stort sett alt av produkter. Rørlegger er derimot en helt annen historie. Når gikk du sist inn på legekontoret og spurte “hvor mye koster en time”? Ja, prisen er en svært viktig faktor, men er du ikke ute etter en lege som kan løse problemet ditt? Rørleggere bør sees i lignende sak. Noen ganger er den billigste rørleggeren kanskje ikke det beste valget. Akkurat som den billigste bilen eller den billigste TVen. Pris er svært viktig og riktig rørlegger vil faktisk spare deg for tusenvis av kroner, selv om han / hun ikke nødvendigvis er den billigste. Se på din rørlegger som en konsulent som kan finne ut av problemet, gi deg en generell idé om hvor lang tid det vil ta å fikse problemet, og gi et nøyaktig anslag.

Noen ganger er det bedre å betale litt mer og få mer verdi enn å få den billigste rørlegger i byen. Se først hva verdien rørleggeren kan gi og be om et omtrentlig estimat for å løse dine rørleggerbehov.

3) Se etter en erfaren rørlegger!

Erfaring er kanskje det viktigste kriteriet når du velger riktig rørlegger. Når det kommer til kunnskap og evne til å finne ut av problemet er det erfaring som gjelder. Når du ringer rørlegger på telefonen, er det beste å beskrive problemet og prøve å måle rørleggerens respons. Du er ikke nødvendigvis ute etter at rørleggeren løser problemet over telefonen. Det du prøver å gjøre er å se at rørleggeren har jobbet med lignende problemer i det siste.

4) Har rørleggeren rask leveringstid?

Hvor mange ganger har du ringt etter en håndverker og fått time om fire dager? Jeg vet ikke om det noen gang har skjedd med deg, men det er en veldig vanlig ting i bransjen. Responstiden er ekstremt viktig, spesielt når vannet fosser ut over gulvet ditt. Rørleggere anses å være nødservice. Huset ditt kan bli oversvømmet med vann på mindre enn fem timer om problemet løses raskt. Du kan stå overfor vannskader som koster deg tusenvis av kroner for å fikse. Derfor er reaksjonstiden meget viktig. Du bør forvente at rørleggeren svarer innen minst fem timer, optimalt innen en time. Sørg for å snakke med rørleggeren direkte for å få en bedre forståelse av problemet at du står overfor

5) Har rørleggeren gratis befaring?

Det er alltid en debatt om rørleggere bør gi gratis estimat eller kreve en avgift. Nok en gang tenk på en legetime. Nøler du med å betale en liten avgift? Sannsynligvis ikke! Det er alltid noen erfarne rørleggere som gir gratis estimat. Men hvis rørleggeren er erfaren og kan løse problemet ditt, og kan reagere raskt for å løse dine problemer, bør du definitivt velge den rørleggeren, selv om han/hun ikke gir gratis estimater. Ikke la GRATIS estimat være din eneste avgjørende faktor når de skal ansette en rørlegger.

Konklusjonen

Når du velger en rørlegger er det viktig å se etter viktige faktorer som lisens og forsikring, verdi til en overkommelig pris, erfaring, og leveringstid.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *