Hodetelefoner som tåler svette

sms audio

Glad i å løpe med iPhonen på joggetur? Nå har SMS audio utviklet solide hodetelefoner tilpasset trening utendørs.

“Vi har utviklet solide kvalitetshodetelefoner som tåler enhver form for aktiv livsstil – og de er utstyrt med svettebestandige egenskaper som vår partner, NBA-stjernespilleren Carmelo Anthony og jeg opplevde at andre hodetelefoner ikke tilbyr,” sier 50 Cent, adm. direktør i SMS Audio. “Vi er begge svært fornøyde med det endelige resultatet, og vi kan ikke vente med å sende dem ut til forbrukerne.”

Nanoteknologi beskytter hodetelefonene mot nedsenking i vann, mot svette og sørger for at de tåler ekstremt vær.

Nå trenger kun Apple å utvikle en iPhone som tåler like hard medfart….

Hodetelefonene med ledning inkluderer:

STREET by 50 In-Ear Wired Headphones, Sport Collection: Alle øreplugger har en spesiell design som sørger for at de sitter på plass, slik at du får høyeste lydkvalitet uten at du trenger å gå på kompromiss med din aktive livsstil. Ledning som ikke floker seg med en MFI tre-klikks mikrofon med alle funksjoner, inkludert bæreveske i neopren, ørebøyler og lydisolerende øreplugger i tre størrelser. Fås i fargene Sport Blue, Sport Pink, og Sport Yellow til veil. pris kr 549,00.

STREET by 50 On-Ear Wired Headphones, Sport Collection: Perforert skinn med minneskum sørger for å gi brukerne av on-ear-modellen med ledning ekstra beskyttelse i form av et ripebestandig belegg, et svettebestandig kammer i øreklokken og ekstra øredeksler. Hodetelefonenes ledningdesign eliminerer floker, og en ett-klikks-mikrofon gjør at det er enkelt å svare på oppkall. Hvert par leveres med en bæreveske og et SMS Audio sportshåndkle. Fås i fargene Sport Blue, Sport Pink, og Sport Yellow til veil. pris kr 1 299,00.

For mer informasjon om SMS Audio-produkter, besøk www.SMSAudio.com.

Tagged with:    

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *